Home Events OBALKO 2024

OBALKO 2024

125
0
Konferencia OBALKO 2024

V polovici októbra (17.-18.10.2024) sa uskutoční už 12-ty ročník najväčšieho česko-slovenského obalového kongresu.

OBALKO na vzostupe

Najväčšie podujatie venujúce sa obalom a obalovému priemyslu v Čechách a na Slovensku má počnúc rokom 2013, kedy obalový kongres vznikol, neustále rastúce výsledky. Rekordným bol zatiaľ minulý ročník, keď sa v pražskom Hoteli Aquapalace stretlo 491 účastníkov, prednášalo 34 rečníkov, bolo odprezentovaných 12 prípadových štúdií, účastníci mali možnosť navštíviť 4 packagingové prevádzky a v rámci platformy BizPACK prebehlo 94 stretnutí. O dlhodobom úspechu a vzostupe záujmu svedčí aj výsledok prieskumu, kde 94% účastníkov potvrdilo záujem zúčastniť sa aj nasledujúceho ročníku. Pôjde určite o jedno z najzaujímavejších podujatí z nášho októbrového kalendára.

OBALKO 2024

Obal roku

Jediná súťaž svojho druhu v Česku a na Slovensku, ktorá je certifikovaná globálnou obalovou organizáciou World Packaking Organisation, usporaduvajúcou svetovú súťaž WorldStar Packaging Awards. Súťaž pre tvorcov zaujímavých obalových riešení prebieha od roku 2016 a pre rok 2024 už pozná aj svojich víťazov. Spojenie slávnostného odovzdávania cien s kongresom OBALKO prináša ďalší silný impulz – možnosť stretnúť na jednom mieste obalových expertov, ktorí sú súčasťou celosvetovej súťaže obalov.

Nadupaný program

Kongres už tradične ponúka bohatý program, kde okrem samotnej konferencie, odovzávania cien Obal roka, networkingu prostredníctvom platformy bizpack a návštevy reálnej baliarenskej výroby niektorých partnerov, bude aj uvoľnenejšia večerná časť – Obalový Business Mixer – čo je možnosť neformálnych stretnutí VIP odborníkov z oboru pri dobrom jedle a pití. Zoznam rečníkov a podrobnosti sa ešte pripravujú, budú upresnené na webe a sociálnych sieťach OBALKO.

  • Dopoludňajší konferenčný blok – téma: magická kvalita obalov (hlavný rečník, prezentácie expertov, panelová diskusia)
  • Popoludňajší konferenčný blok – best practices (prípadvé štúdie)
  • BizPACK – platforma na organizovanie krátkych efektívnych obchodných stretnutí
  • Ceremónia Obal roka – slávnostné odovzdávanie cien víťazom tohtoročnej súťaže
  • Obalový Business Mixer – neformálne večerné pokračovanie s bohatým programom
  • Balenie v akcii – možnosť navštíviť výrobné závody partnerov kongresu

Informácie

aquapalace
Aquapalace Hotel Praha

Termín: 17.-18.10.2024

Miesto konania: Aquapalace Hotel Prague, Pražská 138, 251 01 Praha

Registrácia: https://obalko.cz/registrace/