Home Events IGEPA: Select 2024

IGEPA: Select 2024

51
0
IGEPA Select 2024

IGEPA opäť pozýva na zaujímavú prezentačnú výstavu spojenú s konferenciou – partnerské dni – IGEPA Select 2024 v Kácově.

Inšpirácie naživo

Igepa CZ Select je unikátne podujatie, kde sú na jednej ploche spolu predstavované materiály a technológie pre produkčnú digitálnu a veľkoplošnú tlač od vybraných partnerov, ktorí tvoria portfólio ponuky veľkoobchodu IGEPA CZ. Vďaka partnerstvám v VODI (Virtuálny obchodný dom digitálnej tlače Igepa) uvidíte aj ponuku produkčných digitálnych tlačiarní. Podujatie sa uskutočňuje každé dva roky.

Dva dni nabité programom

Návštevníci si môžu v rámci výstavnej časti prezrieť na stánkoch partnerov ich novinky a produkty, budú tu mimo iných zastúpené aj technológie Xerox, Canon, Fuji, Epson, Ricoh, Graphtec, či Flexa, materiály: od množstva papierov- knižných, grafických a designových, cez samolepiace fólie, textil, tapety, či potlačiteľné obaly. Keďže akcia bude pebiehať počas dvoch dní, bude dostatek času a priestoru aj na diskusie. Praktická časť partnerských dní prinesie ukážky lepenia a tlače, carwrapping s možnosťou reálne si všetko vyzkúšať. V rámci sprievodného programu ponúkne konferenčná časť po oba dni panelové diskusie o stave a trendoch v polygrafickom priemysle, ako aj prednášku o trendoch vo výrobe atramentov, či prezentáciu o trendoch v tlačovom procese.

IGEPA Select 2024

Témy pre vašu inšpiráciu (prevzané od IGEPA CZ):

  • Perspektivní tiskové a dokončovací technologie
  • Ekologické UV inkousty
  • Materiály s přidanou hodnotou
  • Potisk velkoformátového textilu a DTF řešení
  • Nejzajímavější materiály bez PVC
  • Řešení odpadového hospodářství
  • Diskuze o vývoji a trendech v polygrafii


Pre koho je akcia určená:

Každý, kto rpacuje v polygrafii, či sa ho prefesijne dotýka: grafické štúdiá, reklamné agentúry, signmakeri, aplikačné firmy, tlačiarne, vydavateľstvá, odborné školy a všetci nadšenci tlače a výroby reklamy 🙂


Demonstrační a školicí středisko Graffin, Kácov 332

23. – 24.10.2024

Účasť je po registráci TU zdarma


Vydarená tradícia

Cieľom Igepa CZ Select bolo zrealizovať akciu tak, aby bola maximálne prínosná pre zákazníkov. Aby videli konkurenčné stroje a materiály na jednom mieste. Boli sme na IGEPA Select 2022, pred dvoma rokmi a musíme potvrdiť, že sa oplatilo prísť. Je to naozaj jedinečná vydarená akcia, ak nájdete čas, vydajte sa tam!

IGEPA partnerske dny Igepa CZ Select partneri 800x67 9228